Η ομιλούσα κεφαλή στην έξοδο του ορφικού μύθου: Ενατένιση μιας πτυχής από τη λογοτεχνική τύχη του Ορφέα σε συνάρτηση με κάποιες από τις εικαστικές της αποτυπώσεις στους νεότερους κυρίως χρόνους - Αρμάος, Δημήτρης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δε διατίθεται περίληψη.