ΛΗΤΩ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ: Έρη Σταυροπούλου, Η νεοελληνική ποίηση και το Εικοσιένα. Διάλογος με την Ιστορία, Αθήνα, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών, Σειρά «Ιστορική Βιβλιοθήκη 1821», 2022, 364 σελίδες. (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2022)
Βιβλιοκρισία του βιβλίου: Έρη Σταυροπούλου, Η νεοελληνική ποίηση και το Εικοσιένα. Διάλογος με την Ιστορία, Αθήνα, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών, Σειρά «Ιστορική Βιβλιοθήκη 1821», 2022, 364 σελίδες.