Παλίμψηστα των λαϊκών, προφορικών παραμυθιών: Μορφές επιβίωσης τους στον σύγχρονο πολιτισμό της εικόνας και του γραπτού λόγου - Κανατσούλη, Μένη (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη