Klee, Benjamin, Müller: O δύστηνος άγγελος της ιστορίας: Το ταξίδι μιας μορφής από τη ζωγραφική στη θεωρία και τη λογοτεχνία - Πετροπούλου, Εύη (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.