Το σώμα τον Τραγικού και η Γλώσσα της Σιωπής: Μια Προσέγγιση της Κινησιακής Αφήγησης με Αφορμή την Παράσταση Παντομίμας «Μήδεια από Σιωπή» της Ασπασίας Κράλλη - Τσατσούλης, Δημήτρης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]