Δημήτρης Τσατσουλης, Η γλώσσα της εικόνας, Σουρρεαλιστικά παίγνια και κοινωνιοσημειωτικές αναγνώσεις με αφορμή τη φωτο-γραφή του Raoul Ubac, Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 2000, σελ. 425. - Κουτριάνου, Ελένα (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]