Ρόλοι και λειτουργίες του αφηγητή στη λογοτεχνική και την κινηματογραφική αφήγηση: Πρώτα στοιχεία για μια εισαγωγή στη συγκριτική αφηγηματολογία - Λεοντάρης, Γιάννης (Σύγκριση/Comparaison/Comparison, 2017)
[Δε διατίθεται περίληψη]