Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμοί» - Σούλης Σπυρίδων - Γεώργιος (Θέματα Επιστημών Αγωγής, 2022)
Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμοί»