Διημερίδα με θέμα «Σύνδεση σχολείου και Πανεπιστημίου: Η φωνή των φοιτητών και των εκπαιδευτικών» - Λιακοπούλου, Μαρία (Θέματα Επιστημών Αγωγής, 2022)
Διημερίδα με θέμα «Σύνδεση σχολείου και Πανεπιστημίου: Η φωνή των φοιτητών και των εκπαιδευτικών»