«Συμπράξεις για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες». Έργο ΗΟRΙΖΟΝ 2020 για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες σχετικά με τις προκλήσεις της Δημόσιας Υγείας - Μικρόπουλος, Αναστάσιος (Θέματα Επιστημών Αγωγής, 2022)
«Συμπράξεις για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες». Έργο ΗΟRΙΖΟΝ 2020 για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες σχετικά με τις προκλήσεις της Δημόσιας Υγείας