Εικαστικές παρεμβάσεις στο χώρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Γκοντού, Ελένη (Θέματα Επιστημών Αγωγής, 2023)
Εικαστικές παρεμβάσεις στο χώρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων