4:48 Ψύχωση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου - ΜΠΡΟΥΣΚΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Θα µπορούσα να φανταστώ το έργο της Σάρα Κέιν 4:48 Ψύχωση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στις 4:48π.µ. 4:48, η ώρα που η διαύγεια συναντά την ερήµωση της ανθρώπινης ύπαρξης. Το έργο αναφέρεται στην ειδική ώρα πριν την ανατολή. Οι πρωινές ώρες, όπου στατιστικά διαπράττεται ένας µεγάλος αριθµός αυτοκτονιών, ή αλλιώς ένας χρόνος καταγεγραµµένος ως µία στιγµή ακραίας διαύγειας