Η Γκόλφω στην Επίδαυρο - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Αισθάνοµαι σαν µαθητής που γράφει διαγώνισµα και στο διαγώνισµα πέφτει το µάθηµα που έχει µελετήσει. Έτσι σκέφτηκα όταν διάβασα το ερώτηµά σας, γιατί πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο η Γκόλφω σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου και είχα την τιµή να συµµετέχω στο έµψυχο δυναµικό της παράστασης. 1 Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον δεκαπενταύγουστο, τον κόσµο, τη χαρά, την επιτυχία..