ESPACE DE MEMOIRE – ΓΑΙΑ ΜΝΗΜΗΣ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Στις πρώτες επτά σειρές του κάτω διαζώµατος αναπτύσσεται το έργο ESPACE DE MEMOIRE – ΓΑΙΑ ΜΝΗΜΗΣ µε την λέξη «Η ΜΝΗΜΗ» µεταφρασµένη σε περίπου 70 γλώσσες, αφήνοντας κενό µεταξύ τους για να αναγνωρίζεται ευκρινώς η κάθε λέξη και γλώσσα