Θεία Δήµητρα - ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ; ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη το βίντεο , «Θεία Δήµητρα», όπου το κεντρικό πρόσωπο αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς της από την Μικρασιατική καταστροφή ως τις µέρες µας. Η προβολή του βίντεο, διάρκειας 40 λεπτών, σε υπερφυσικό µέγεθος, παραπέµπει στην παρουσία µιας θεότητας. Το βίντεο, παραγωγή του 2013, είναι µέρος από το έργο της Βασιλικής Λευκαδίτη το οποίο εστιάζει στην αφήγηση των ασήµαντων λεπτοµερειών στις ανθρώπινες ιστορίες