ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ - ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ). Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Μουσική, Μηχανολογία, Διακόσµηση, Δοµικές εφαρµογές και Ζωγραφική. Από το 1984 ασχολείται µε το έργο του ESPACE DE MEMOIRE – ΓΑΙΑ ΜΝΗΜΗΣ. Από το 1981 εκθέτει σε οµαδικές και ατοµικές εκθέσεις http://antoniospanagopoulos.blogspot.com