ΠΡΟΛΟΓΟΣ - Κοντογάννη Άλκηστις (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Στους χαλεπούς καιρούς ας, το Τ ή α ας ε στόχο τη συνεχή ανέλιξή του εργάζεται επί ονα και συστη ατικά ως προς την επιστη ονική και καλλιτεχνική, θεωρητική και πρακτική διάσταση. Το περιοδικό ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΛΙΣ προωθεί την επιστη ονική έρευνα και δη ιουργεί συνθήκες όσ ωσης των ανθρώπων του θεάτρου και του πνεύ ατος, ενώ παράλληλα προ-τείνει τα υφάδια της επικοινωνίας και προσκαλεί κάθε ενδιαφερό ενο.