«Γράμμα σε ένα νέο ηθοποιό»: Για τον αυτοσχεδιασμό - ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
¨Μια& .Dρα& στο& εργαστ%ρι& ανDκραξε& Dνας& νεαρAς& ηθοποιAς& «θDλω& να& αυτοσχεδι[σω.& ΘDλω& να& .οιραστ)& .ε& τους& [λλους& δη.Aσια& το& «συγκεκρι.Dνο»& που& βρCσκω& στον& αυτοσχεδιασ.A»,& πυροδοτ)ντας& Dτσι& στην&ο.%γυρη&.ια&Dντονη&ατελεCωτη&συζ%τηση&που&τελικ[&επικεντρ)θηκε& π[νω&στη&Σω.ατικ%&γλ)σσα&του&ηθοποιοG.&