«Τα μποτάκια» μονόπρακτο - ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Το&σGντο.ο&.ονAπρακτο&ΤΑ&ΜΠΟΤΑΚΙΑ&γρ[φτηκε&το&ΝοD.βριο&του&2010,& ειδικ[& για& την& παρ[σταση& Ο& ΚΑΝΕΝΑΣ& στο& θDατρο& ΣΗΜΕΙΟ,& στις& 28& Δεκε.βρCου&2010. Η&παρ[σταση&%ταν&Dνα&κ[λεσ.α&του&ΝCκου&Δια.αντ%&σε& συγγραφεCς& και& ηθοποιοGς& για& .ια& παρ[σταση& – αναφορ[& στο& τραγικA& γεγονAς& του& θαν[του& του& αν)νυ.ου& [στεγου& που& αλDστηκε& απA& απορρι..ατοφAρο&καθ)ς&κοι.Aταν&στα&σκουπCδια