«Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ» μονόπρακτο - ΣΤΑÏΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
ΠJς( ξεκPνησε( η( συγγραφC( του( Παλι\νθρωπου( και( πJς( δεν( ολοκληρJθηκε. Δ^ο(αγαπηBYνοι(φPλοι(και(συνεργ[τες(Bου(στη(ΝαπολεονPα( (2007),(οι( ηθοποιοP( ìλενα( ΧατζηαυξYντη( και( Μ[νος( Βακο^σης,( επιθυBο^σαν,( xσο( και( εγJ( να( ξαναβρεθο^Bε( σε( συνθCκες( εκτ[κτου( αν[γκης,( θεατρικCς