Επίδαυρος και World Wrestling Entertainment - ΒΕΛΩΝΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Η Επίδαυρος θα µπορούσε να γίνει ένας πρόσφορος τόπος παραγωγής θεάµατος, µετατοπίζοντας το κέντρο βάρους από το αρχαίο δράµα στη µηντιακή όπερα της σύγχρονης αθλητικής πάλης (εφεξής WWE: World Wrestling Entertainment).