Κατ’ όναρ ή Ιαµατική τέχνη: Μια περιπατητική παράσταση στο Ασκληπιείο Επιδαύρου - ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Δ ρ α µ α τ ο υ ρ γ ι κ ή ε π ι λ ο γ ή Η πρόταση αυτή αφορά στη χρήση των βοηθητικών χώρων του θεάτρου της Επιδαύρου και των άλλων κτιρίων του Ασκληπιείου. Επιδιώκει να αξιοποιήσει τις µνήµες που περιέχονται στα ερείπια και τον ανάγλυφο φυσικό περιβάλλοντα χώρο. Στόχος είναι η ανάδειξη των λειτουργιών των χώρων στην αρχαιότητα, µέσα από την θεατρική αξιοποίηση των αφηγήσεων των ονείρων, όπως τα αφηγήθηκαν κάποτε οι ασθενείς στους ιερείς του Ασκληπιείου.