Γόρδιος Δεσµός - ΒΑΛΑΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ (Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες, 2023)
Αισθάνοµαι πολύ αµήχανος απέναντι σε αυτή την ερώτηση και αυτό, όχι γιατί δεν µπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο σκηνικό γεγονός, πέρα από το αρχαίο δράµα, στο χώρο της Επιδαύρου. Το αντίθετο µάλιστα. Σε αυτό τον χώρο θα µπορούσαν να συµβούν και να παρουσιαστούν εξίσου καλά, και διαφορετικά πράγµατα από αυτά που υπήρξαν ήδη.