Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι και Ηλεκτρονική Μάθηση: Σύγχρονες ερευνητικές τάσεις και προοπτικές - Τζιμογιάννης Αθανάσιος (Θέματα Επιστημών και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, 2020)
Το σημείωμα αυτό αποτελεί την εισαγωγή του ειδικού τεύχους του Περιοδικού Θέματα Επιστημών και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, το οποίο είναι αφιερωμένο στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι και Ηλεκτρονική Μάθηση» που διοργανώθηκε στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2020 στην Κόρινθο, από το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ).