Ηλεκτρονική Μάθηση και Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι: Θέματα και ερευνητικές τάσεις στην Ελλάδα - Τζιμογιάννης Αθανάσιος; Κουτρομάνος Γεώργιος; Τσιωτάκης Παναγιώτης (Θέματα Επιστημών και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, 2023)
Editorial