Ηλεκτρονική Μάθηση και Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι: Θέματα και ερευνητικές τάσεις στην Ελλάδα - Τζιμογιάννης, Αθανάσιος; Κουτρομάνος, Γεώργιος; Τσιωτάκης, Παναγιώτης (Θέματα Επιστημών και Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, 2023)
Editorial