Ανακοινώσεις


Νέα ιστοσελίδα του περιοδικού Μακεδονικά

2014-08-29

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχεται στη νέα ιστοσελίδα του περιοδικού της Μακεδονικά, το οποίο εκδίδεται ανελλιπώς από το 1940 ως σήμερα.

Σας προσκαλεί να ερευνήσετε τα πλούσια περιεχόμενα του μακρόβιου περιοδικού της, τα οποία αφορούν στην ιστορία του βόρειου ελληνικού χώρου και κυρίως αυτήν της Μακεδονίας, την αρχαιολογία, τις τέχνες, τη λαογραφία και τη γλωσσολογία.

Η ανάρτηση των ψηφιοποιημένων τόμων θα γίνει σταδιακά και μέχρι την πλήρη ανάρτηση του συνόλου των τόμων, οι ερευνητές έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την πλήρη ψηφιοποιημένη μορφή του περιοδικούΜακεδονικά και στον ιστότοπο της Εταιρείας:  www.ems.gr

Η ηλεκτρονική αυτή έκδοση των Μακεδονικών υλοποιείται χάρη στη γόνιμη συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), η οποία σύντομα θα επεκταθεί και με την ανάρτηση του περιοδικού Ελληνικά.

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Μακεδονικά θα κυκλοφορεί συγχρόνως με την έντυπη μορφή του, η οποία κανονικά θα διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Εταιρείας και τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία

Τρέχον τεύχος


Τόμ. 39

Δημοσιευμένα: 2015-04-06

Μνήμη Φώτη Πέτσα

Πέτρος Θέμελης

Λητή πόλις Μυγδονική

Κατερίνα Τζαναβάρη

Η έρευνα του Φ. Πέτσα στον Νομό Κοζάνης

Γεωργία Καραμήτρου-Μεντεσίδη

Φώτιος Μ. Πέτσας (5.1.1918-27.2.2004)

Βασιλεία Φ. Πέτσα


Προβολή όλων των τευχών