| More

A Pedestrian Route to Soeiro

Views: 61 Downloads: 43
C. Graça, C. Macieira, F. Almeida, L. Manso

Abstract


The project aimed to requalify the space between the S. António river and the Arruda road, creating access to the Soeiro Pereira Gomes school, protecting it from motor vehicles. A pedestrian route was outlined and creative solutions of urban furniture (bench, garbage can, lighting and drinking fountain) to be placed along the route were developed. The municipal entities were involved, however only the President of the Union of Parishes was available for the implementation of the project.


Keywords


cooperation; requalification; route; Soeiro

Full Text:

PDF

Refbacks

  • There are currently no refbacks.


Copyright (c) 2020 C. Graça, C. Macieira, F. Almeida, L. Manso

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.