Οι παραδοσιακοί φούρνοι της Πρέβεζας
Δημοσιευμένα:
Mar 9, 2022
Λέξεις-κλειδιά:
Πρέβεζα Ιστορία Τοπικοί οικονομία Φούρνοι Ψωμί Αρχιτεκτονική
Περίληψη
Καταγραφή, σχεδιαστική και φωτογραφική τεκμηρίωση των ποαραδοσιακών φούρνω καθώς και η παράθεση στοιχείων για την παραγωγή ψωμιού στην Πρέβεζα
Λεπτομέρειες άρθρου
- Πώς να δημιουργήσετε Αναφορές
-
Καμπόλη-Μαμαλούκου Α. (2022). Οι παραδοσιακοί φούρνοι της Πρέβεζας. Πρεβεζάνικα Χρονικά, (31-32), 53–72. ανακτήθηκε από https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/prevchr/article/view/29424
- Ενότητα
- Κύρια άρθρα
Αυτή η εργασία είναι αδειοδοτημένη υπό το CC Αναφορά Δημιουργού 4.0.
Οι Συγγραφείς που δημοσιεύουν εργασίες τους σε αυτό το περιοδικό συμφωνούν στους παρακάτω όρους:
- Οι Συγγραφείς διατηρούν τα Πνευματικά Δικαιώματα και χορηγούν στο περιοδικό το δικαίωμα της πρώτης δημοσίευσης ενώ ταυτόχρονα τα πνευματικά δικαιώματα της εργασίας προστατεύονται σύμφωνα με την Creative Commons Attribution License που επιτρέπει σε τρίτους - αποδέκτες της άδειας να χρησιμοποιούν την εργασία όπως θέλουν με την προϋπόθεση της διατήρησης των διατυπώσεων που προβλέπονται στην άδεια σχετικά με την αναφορά στον αρχικό δημιουργό και την αρχική δημοσίευση σε αυτό το περιοδικό.
- Οι Συγγραφείς μπορούν να συνάπτουν ξεχωριστές, και πρόσθετες συμβάσεις και συμφωνίες για την μη αποκλειστική διανομή της εργασίας όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό αυτό (π.χ. κατάθεση σε ένα ακαδημαϊκό καταθετήριο ή δημοσίευση σε ένα βιβλίο), με την προϋπόθεση της αναγνώρισης και την αναφοράς της πρώτης δημοσίευσης σε αυτό το περιοδικό.
- Το περιοδικό επιτρέπει και ενθαρρύνει τους Συγγραφείς να καταθέτουν τις εργασίες τους μέσω διαδικτύου (π.χ. σε ένα ακαδημαϊκό καταθετήριο ή στους προσωπικές τους ιστοσελίδες) πριν και μετά από τις διαδικασίες της δημοσίευσης, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραγωγική ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων καθώς επίσης και σε γρηγορότερη και μεγαλύτερη χρήση και ευρετηρίαση της δημοσιευμένης εργασίας (See The Effect of Open Access).
Λήψεις
Τα δεδομένα λήψης δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.