Using Genetically Modified Feedstocks in Broiler Diets; Risks, Perceptions and Facts
Περίληψη
Chicken meat has significantly contributed to people's access to animal protein sources in recent times. However, it fails to garner the same importance from experts in various sectors of public opinion. Therefore, the objective is to obtain expert opinions and present facts from their perspective, as opposed to consumer opinions typically collected in studies of broiler chickens that consume genetically modified feed raw materials.
In some surveys, certain experts who were selected based on their fields of expertise have been found to make errors. The opinions or views of individuals lacking real knowledge on the subject can have negative impacts on both consumers and their environment, who require access to healthy sources of animal protein, as well as the industry and its employees, who rank among the top 11 worldwide.
Λεπτομέρειες άρθρου
- Πώς να δημιουργήσετε Αναφορές
-
Filik, G., & Gül, A. (2025). Using Genetically Modified Feedstocks in Broiler Diets; Risks, Perceptions and Facts. Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, 76(1), 8657–8664. https://doi.org/10.12681/jhvms.36653
- Τεύχος
- Τόμ. 76 Αρ. 1 (2025)
- Ενότητα
- Research Articles

Αυτή η εργασία είναι αδειοδοτημένη υπό το CC Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση 4.0.
Οι συγγραφείς των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των άρθρων τους, δίνοντας στο περιοδικό το δικαίωμα της πρώτης δημοσίευσης.
Άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατίθενται με άδεια Creative Commons 4.0 Non Commercial και σύμφωνα με την άδεια μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα, με αναφορά στο/στη συγγραφέα και στην πρώτη δημοσίευση για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.
Οι συγγραφείς μπορούν να καταθέσουν το άρθρο σε ιδρυματικό ή άλλο αποθετήριο ή/και να το δημοσιεύσουν σε άλλη έκδοση, με υποχρεωτική την αναφορά πρώτης δημοσίευσης στο J Hellenic Vet Med Soc
Οι συγγραφείς ενθαρρύνονται να καταθέσουν σε αποθετήριο ή να δημοσιεύσουν την εργασία τους στο διαδίκτυο πριν ή κατά τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησής της.