Τόμ. 56 Αρ. 3 (2005)

Δημοσιευμένα: 2017-11-30

Χρήση μεσόφιλων οξυγαλακτικών βακτηρίων στην παρασκευή του τυριού Φέτα

S. B. KARAGEORGIS (Σ.Β. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ), D. K. PAPAGEORGIOU (Δ.Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ), A. I. MANTIS (Α.Ι. ΜΑΝΤΗΣ), S. A. GEORGAKIS (Σ.Α ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ)

Η συχνότητα εμφάνισης των αναπνευστικών νοσημάτων στα κρεοπαραγωγά ορνίθια κατά τη δεκαετία 1992-2001

J. GEORGOPOULOU (Ι. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ), P. IORDANIDIS (Π. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ), P. BOUGIOUKLIS (Π. ΜΠΟΥΠΟΥΚΛΗΣ)