The separation of beef meat according to the quality and slicing in Athens


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
Abstract

The Author gives the definition of the quality separation of beef meat in three classes. Also he reffers to the stages of slicing of the beef meat and he describes the cuts of carcasse as is done in practice in the Athenian market

Article Details
  • Section
  • Articles
Downloads
Download data is not yet available.
References
Άστρίδης Γ. : Ή κατά κατηγορίας διάκρισις του βορείου κρέατος, σκιαγράφησις του τεμαχισμού του έν Θεσσαλονίκη, 1970.
MANTOVANI GIOVANI : Ispezioni degli alimenti di origine animale voi. I. 1961.
Πανέτσος Άχ. : Υγιεινή τροφίμων ζωικής προελεύσεως τομ. Α Θεσσαλονίκη, 1962.
'Αλεξόπουλος Άθ. : Κοπή του κρέατος έν Γαλλία 1973.
Άστρίδης Γ. : Ή επεξεργασία του κρέατος, Θεσσαλονίκη 1970.
Επιτροπή Μελέτης : Κούτρας Ν. Δημητριάδης Θ. Γκώγκος Α : Τεμαχισμός και ονοματολογία κρέατος σφαγίου βοοειδών 'Αθήναι, 1973.