Ή διάκρισις κατά κατηγορίαν του βοείου κρέατος καί ό τεμαχισμός του εν Αθήναις


Δημοσιευμένα: Δεκ 2, 2019
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
Περίληψη

Ό συγγραφεύς δίδει τον ορισμον της κατηγορίας του βοείου κρέατος και τον διαχωρισμόν τούτου εις τρεις κατηγορίας. Έν συνεχεία αναφέρεται εις τα στάδια τεμαχισμού και περιγράφει τον τρόπον τεμαχισμού του σφαγίου βοος όπως εις την πράξιν πραγματοποιείται εις την άγοράν των Αθηνών·

Λεπτομέρειες άρθρου
  • Ενότητα
  • Άρθρα
Λήψεις
Τα δεδομένα λήψης δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.
Αναφορές
Άστρίδης Γ. : Ή κατά κατηγορίας διάκρισις του βορείου κρέατος, σκιαγράφησις του τεμαχισμού του έν Θεσσαλονίκη, 1970.
MANTOVANI GIOVANI : Ispezioni degli alimenti di origine animale voi. I. 1961.
Πανέτσος Άχ. : Υγιεινή τροφίμων ζωικής προελεύσεως τομ. Α Θεσσαλονίκη, 1962.
'Αλεξόπουλος Άθ. : Κοπή του κρέατος έν Γαλλία 1973.
Άστρίδης Γ. : Ή επεξεργασία του κρέατος, Θεσσαλονίκη 1970.
Επιτροπή Μελέτης : Κούτρας Ν. Δημητριάδης Θ. Γκώγκος Α : Τεμαχισμός και ονοματολογία κρέατος σφαγίου βοοειδών 'Αθήναι, 1973.