Ή διάκρισις κατά κατηγορίαν του βοείου κρέατος καί ό τεμαχισμός του εν Αθήναις


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
Résumé

Ό συγγραφεύς δίδει τον ορισμον της κατηγορίας του βοείου κρέατος και τον διαχωρισμόν τούτου εις τρεις κατηγορίας. Έν συνεχεία αναφέρεται εις τα στάδια τεμαχισμού και περιγράφει τον τρόπον τεμαχισμού του σφαγίου βοος όπως εις την πράξιν πραγματοποιείται εις την άγοράν των Αθηνών·

Article Details
  • Rubrique
  • Articles
Téléchargements
Les données relatives au téléchargement ne sont pas encore disponibles.
Références
Άστρίδης Γ. : Ή κατά κατηγορίας διάκρισις του βορείου κρέατος, σκιαγράφησις του τεμαχισμού του έν Θεσσαλονίκη, 1970.
MANTOVANI GIOVANI : Ispezioni degli alimenti di origine animale voi. I. 1961.
Πανέτσος Άχ. : Υγιεινή τροφίμων ζωικής προελεύσεως τομ. Α Θεσσαλονίκη, 1962.
'Αλεξόπουλος Άθ. : Κοπή του κρέατος έν Γαλλία 1973.
Άστρίδης Γ. : Ή επεξεργασία του κρέατος, Θεσσαλονίκη 1970.
Επιτροπή Μελέτης : Κούτρας Ν. Δημητριάδης Θ. Γκώγκος Α : Τεμαχισμός και ονοματολογία κρέατος σφαγίου βοοειδών 'Αθήναι, 1973.