test Μελέτη του κρέατος και τών παραπροϊόντων του σφαγίου. II. Συνδετικός ίστός, λιπώδης ίστός και παραπροϊόντα του σφαγίου|Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society

Μελέτη του κρέατος και τών παραπροϊόντων του σφαγίου. II. Συνδετικός ίστός, λιπώδης ίστός και παραπροϊόντα του σφαγίου


ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ TP. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Resumen

Δεν διατίθεται περίληψη.

Article Details
  • Sección
  • Articles
Descargas
Los datos de descargas todavía no están disponibles.
Citas
Allen, Ε., Bray, R. W., Cassens, R. G., (1967a) : J. Food Sci. 32:20.
Allen. E, Cassens, R. G., Bray, R. W., (1967b): J. Food Sci. 32:146
Bell, E. T. (1909): American Journal Anatomy, 9:401
Bendali, J. R., (1966): Univ. of Wisconsin Press, Madison
Bloom, W., Fawcett, D. W. (1962): A Textbook of Histology Saunders Ph.
Blumer, T. Ν., Fleming Η. P. (1959):J. Animal Sci., 18:959
Bruns, R. R., Palade, G. E. (1968): J. Cell Biol., 37:244
Γεωργάκης, Σπ. (1967): Διατριβή έπί υφηγεσία, Α. Π. Θεσσαλονίκης.
Guyton, Α. C. (1966):Textbook of Medical Physiology, Saunders Ph.
Ham, A. W. (1965) : Histology, 5th Edition, Lippincott, Ph.
Kauffman, R. G., Safanie, A. H., (1967): J. Food Sci. 32:283
Koonz, C. H. Rambsbottom, J., M. (1939): Food Res., 4:117
Korn, E. D. (1966):Science, 153:1491
Krogh, Α., (1959) :Hafner, Ν. Y.
Link, B. A. (1968) : Thesis, Univ. of Wisconsin, Madison.
Μιχαήλ, Σωτ. (1960): Συστηματική Άνατομ. των κατοικ. θηλαστικών, Θεσσαλονίκη
Moody, W. G., Kauffman, R. G., Cassens, R. G. (1968a): J. Anim Sci. 27:961
Moody, W. G., Kauffman, R. G., Cassens, R. G. (1969): J. Anim Sci. 28:746
Πανέτσος, Άχ. (1962): 'Υγιεινή Τροφίμων Ζ. Προελ. Τ. Α&Β Έκδοσ. 2α Θεσσαλονίκη
Πολυμενίδης, Άθ. (1976): Διατριβή έπί υφηγεσία, Θεσσαλονίκη
Prineas, J.,Robert, C. Y. (1967): Neurology, 17:1092
Slautterback, D. Β. (1965): J. Cell Biol. 24:1
Walls, E. W. (1960): «The structure and function of muscle» Acad. Press Ν. Y.
Wang, H. E., Rasch, E., Bates V., Beard, F. J., Pierce, J. C. Hankins, O. G. (1954): Food Res, 19:314.
Artículos más leídos del mismo autor/a