Μελέτη του κρέατος και τών παραπροϊόντων του σφαγίου. II. Συνδετικός ίστός, λιπώδης ίστός και παραπροϊόντα του σφαγίου


Δημοσιευμένα: Dec 3, 2019
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ TP. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Περίληψη

Δεν διατίθεται περίληψη.

Λεπτομέρειες άρθρου
  • Ενότητα
  • Άρθρα
Λήψεις
Τα δεδομένα λήψης δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.
Αναφορές
Allen, Ε., Bray, R. W., Cassens, R. G., (1967a) : J. Food Sci. 32:20.
Allen. E, Cassens, R. G., Bray, R. W., (1967b): J. Food Sci. 32:146
Bell, E. T. (1909): American Journal Anatomy, 9:401
Bendali, J. R., (1966): Univ. of Wisconsin Press, Madison
Bloom, W., Fawcett, D. W. (1962): A Textbook of Histology Saunders Ph.
Blumer, T. Ν., Fleming Η. P. (1959):J. Animal Sci., 18:959
Bruns, R. R., Palade, G. E. (1968): J. Cell Biol., 37:244
Γεωργάκης, Σπ. (1967): Διατριβή έπί υφηγεσία, Α. Π. Θεσσαλονίκης.
Guyton, Α. C. (1966):Textbook of Medical Physiology, Saunders Ph.
Ham, A. W. (1965) : Histology, 5th Edition, Lippincott, Ph.
Kauffman, R. G., Safanie, A. H., (1967): J. Food Sci. 32:283
Koonz, C. H. Rambsbottom, J., M. (1939): Food Res., 4:117
Korn, E. D. (1966):Science, 153:1491
Krogh, Α., (1959) :Hafner, Ν. Y.
Link, B. A. (1968) : Thesis, Univ. of Wisconsin, Madison.
Μιχαήλ, Σωτ. (1960): Συστηματική Άνατομ. των κατοικ. θηλαστικών, Θεσσαλονίκη
Moody, W. G., Kauffman, R. G., Cassens, R. G. (1968a): J. Anim Sci. 27:961
Moody, W. G., Kauffman, R. G., Cassens, R. G. (1969): J. Anim Sci. 28:746
Πανέτσος, Άχ. (1962): 'Υγιεινή Τροφίμων Ζ. Προελ. Τ. Α&Β Έκδοσ. 2α Θεσσαλονίκη
Πολυμενίδης, Άθ. (1976): Διατριβή έπί υφηγεσία, Θεσσαλονίκη
Prineas, J.,Robert, C. Y. (1967): Neurology, 17:1092
Slautterback, D. Β. (1965): J. Cell Biol. 24:1
Walls, E. W. (1960): «The structure and function of muscle» Acad. Press Ν. Y.
Wang, H. E., Rasch, E., Bates V., Beard, F. J., Pierce, J. C. Hankins, O. G. (1954): Food Res, 19:314.
Τα περισσότερο διαβασμένα άρθρα του ίδιου συγγραφέα(s)