Μελέτη του κρέατος και τών παραπροϊόντων του Σφαγίου. Ι Γραμμωτός μυϊκός ιστός


ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ TP. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Abstract

Δεν διατίθεται περίληψη.

Article Details
  • Rubrik
  • Articles
Downloads
Keine Nutzungsdaten vorhanden.
Literaturhinweise
Beecher, G.R. (1966): Ph.D.Thesis, University of Wisconsin, Madison.
Γεωργάκης, Σπ. (1967): Διατριβή έπί υφηγεσία, Α.Π. Θεσσαλονίκης
Denny-Brown, D.E.(1929): Proc. Roy. Soc. (London), Series Β. 104:371
Grau, R., Hamm, R., (1953): Naturwissenschaften, 40:29
Grau, R., Hamm, R., Baumann, Α., (1953): Biochem. Z. 325:1
Henneman, E., Olson, G.B., (1965): J. Neurophysiol. 28:581
Lawrie, R.A., Pomeroy, R.W., Cuthbertson, Α., (1963): J. Agr. Sei. 60-:195
Lawrie, R.A., (1966): Meat Science, Pergamon Press, Oxford.
Μιχαήλ Σ.. (1960): Συστηματική ανατομική των κατοικίδιων θηλαστικών Θεσσαλονίκη.
Needhmam, D.M. (1926): Physiology Re., 6:1
Πανέτσος, *Αχ. (1962): 'Υγιεινή τροφίμων Ζ. Προελεύσεως Τ.Α'. & Β'. έκδ. 2α. Θεσσαλονίκη.
Πολυμενίδης Άθ. (1976): Διατριβή έπί υφηγεσία, Θεσσαλονίκη.
Porter, K.R., Palade, G.E., (1957): J. Biophys.Biochem. Cytol. 3:269
Rams Bottom, J.M., Strandine, E.J., (1948) : Food Res. 13:315
Romanul, F.C.A.. (1964): Arch. Neurol. 11:355
Schön, L., Scheper, J., (1960): Züchtungskunde, 32:488
Swift, C.E.. Berman. M.D.. (1959): Food Technology, 13:3f :
Am häufigsten gelesenen Artikel dieser/dieses Autor/in