, Laboratory of Hygiene of Foods of Animal Origin, Veterinary Faculty, University of Thessaly, Greece
-
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας Τόμ. 55 Αρ. 1 (2004) - Review Articles
Η ρίγανη, το θυμάρι και το φασκόμηλο, ως φυσικά πρόσθετα στα τρόφιμα
Περίληψη PDF (English) -
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας Τόμ. 56 Αρ. 2 (2005) - Review Articles
Η Νισίνη και η χρήση της στα τρόφιμα
Περίληψη PDF (English)
Αναπτύχθηκε από
Πληροφορίες
- Διαδικτυακό ISSN: 2585-3724
- ISSN εντύπου: 1792-2720