test Για νά γνωρίσουμε καλλίτερα τά υποπροϊόντα σφαγείων της χώρας μας πού άρχισαν νά χρησιμοποιούνται στή διατροφή τών ζώων|Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society

Για νά γνωρίσουμε καλλίτερα τά υποπροϊόντα σφαγείων της χώρας μας πού άρχισαν νά χρησιμοποιούνται στή διατροφή τών ζώων


Λ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Abstract

Δεν διατίθεται περίληψη.

Article Details
  • Sezione
  • Other contents
Downloads
I dati di download non sono ancora disponibili.
Riferimenti bibliografici
Borgioli Ε. (1975): Nutr. Aliment Animali, Ed. Agricola, Bologna.
Caselli R. (1972): Encil. Tecnol. Aliment. Animale, Edagricole, Bologna.
Dumonteil M. (1966): Technologie Aliments Bétail, Vigot Frères, Paris.
Ευσταθίου Λ. (1967): Έπί της ποιότητος τών ζωωτροφών έν Ελλάδι. ΔΕΚΕ, 3, 182 - 188.
Ευσταθίου Λ. (1968): Ή όξύτης τών ζωωτροφών. Έπιθ. Πτην. Επιστήμης 3, 25 28.
Ευσταθίου Λ. (1973): Χρησιμοποίηση υποπροϊόντων στην διατροφή παραγοογικών ζώων. Πτηνοτρ. Δελτίο, 246, 4 - 1 7 .
Ευσταθίου Λ. (1976): Αί ζωωτροφαί έν 'Ελλάδι. ΔΕΚΕ, 3, 182 - 188.
Journal Off. Commun. Europ. (1976): Direct. 23 Noem., 77/101/C.E.E.
Piccioni M. (1962): Alimenti Bestiame, 136, Ed. Agr. Bologna.
Procacci E. (1963): Caratteristiche Chim - Biologiche Mangimi, Ed. EFFEPIESSE, Milano.
Viroben G., Delort Lavai J. (1976): Ind. Aliment. Animale, 2, 13 - 29.
Όμοίως (1976).. 3, 11 - 21.
'Ομοίως (1969).. 207, 35 - 51.
Puoi leggere altri articoli dello stesso autore/i