Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα
Abstract
                             Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available
						
					Article Details
- Zitationsvorschlag
 - 
								Κασωτάκη Κ. (2020). Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα. Peri Istorias, 4, 23–64. https://doi.org/10.12681/p.i.24813
 
- Ausgabe
 - Bd. 4 (2003)
 
- Rubrik
 - Articles
 
Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution NonCommercial License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
Downloads
            Keine Nutzungsdaten vorhanden.