Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα
Περίληψη
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available
Λεπτομέρειες άρθρου
- Πώς να δημιουργήσετε Αναφορές
-
Κασωτάκη Κ. (2020). Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα. "Περί Ιστορίας", 4, 23–64. https://doi.org/10.12681/p.i.24813
- Τεύχος
- Τόμ. 4 (2003)
- Ενότητα
- Articles
Οι συγγραφείς των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των άρθρων τους, δίνοντας στο περιοδικό το δικαίωμα της πρώτης δημοσίευσης. Άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατίθενται με άδεια Creative Commons 4.0 και σύμφωνα με την άδεια μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα, με αναφορά στο/στη συγγραφέα και στην πρώτη δημοσίευση για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς και με δικαίωμα τροποποίησης μόνον με παρόμοια διανομή (αν αναμείξετε, τροποποιήσετε, ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει να διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια όπως και το πρωτότυπο).
Λήψεις
Τα δεδομένα λήψης δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.