Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα
Abstract
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available
Article Details
- Come citare
-
Κασωτάκη Κ. (2020). Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα. Peri Istorias, 4, 23–64. https://doi.org/10.12681/p.i.24813
- Fascicolo
- V. 4 (2003)
- Sezione
- Articles
Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution NonCommercial License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
Downloads
I dati di download non sono ancora disponibili.