Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα
Аннотация
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available
Article Details
- Как цитировать
-
Κασωτάκη Κ. (2020). Στο περιθώριο μιας «ανάγνωσης» του χώρου: τόποι και αντικείμενα μαγειρικής στην προβιομηχανική Κέρκυρα. Peri Istorias, 4, 23–64. https://doi.org/10.12681/p.i.24813
- Выпуск
- Том 4 (2003)
- Раздел
- Articles
Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution NonCommercial License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
Скачивания
Данные скачивания пока недоступны.