Vol. 33 No. 2 (1982)
Full Issue
Articles
"H εκπαίδευση του υγιεινολόγου τροφίμων διεθνώς. Ρόλος καί ανάγκες
ΚΩΣΤΑΣ Α. ΓΕΝΗΓΙΩΡΓΗΣ
Oestrus synchronization in cows and heifers with PGF2 a
Π. ΤΣΑΚΑΛΩΦ, Φ. ΣΑΡΑΤΣΗΣ, Χ. ΠΑΠΑΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΣ
Possibility of controling sheep's and coat's milk pasteurization by alkalive phosphatase test
ΡΟΖΑΚΗ ΠΑΥΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ
In field evaluation of injectable appramycin for the control of naturally occuring colibacillosis in young calves
Σ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Κ. ΣΑΡΡΗΣ, Ι. ΑΝΔΡΕΩΤΗΣ, Κ. ΤΣΑΛΤΑΣ
The electrical stimulation of lamp meat
Σ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Κ. ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ, Ε. ΑΓΑΚΙΔΟΥ, Α. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ