Том 33 № 2 (1982)
Весь выпуск
Articles
"H εκπαίδευση του υγιεινολόγου τροφίμων διεθνώς. Ρόλος καί ανάγκες
ΚΩΣΤΑΣ Α. ΓΕΝΗΓΙΩΡΓΗΣ
Συγχρονισμός του οίστρου σέ αγελάδες και μοσχίδες με PGF2a
Π. ΤΣΑΚΑΛΩΦ, Φ. ΣΑΡΑΤΣΗΣ, Χ. ΠΑΠΑΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΣ
"Ακταπλανίνη: "Ενας νέος αυξητικός παράγοντας για τά κρεοπαραγωγικά όρνίθια
Κ. ΤΣΑΛΤΑΣ, Σ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Ι. ΑΝΔΡΕΩΤΗΣ
Δυνατότητα ελέγχου του παστεριωμένου πρόβειου και γίδινου γάλακτος άπό τήν αλκαλική τους φωσφατάση
ΡΟΖΑΚΗ ΠΑΥΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ
Άξιολόγιση στην πράξη της ένέσιμης άπραμυκίνης γιά τόν έλεγχο της κολοβακτηριδιάσεως τών μοσχαριών
Σ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Κ. ΣΑΡΡΗΣ, Ι. ΑΝΔΡΕΩΤΗΣ, Κ. ΤΣΑΛΤΑΣ
Επίδραση της ήλεκτροδιέγερσης στην ποιότητα του πρόβειου κρέατος
Σ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Κ. ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ, Ε. ΑΓΑΚΙΔΟΥ, Α. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ