Ή λυοφιλίωση καί ή σημασία της
Περίληψη
Στή μελέτη αυτή εκθέτονται μέ συντομία, τό ίστορικό, οί αρχές πάνω στις όποιες στηρίζεται ή λυοφιλίωση καί ή σημασία της στή βιολογία καί στή χημεία. Γιά αρκετές δεκαετίες ή τεχνική αυτή εφαρμόστηκε κυρίως στην αποξήρανση βιολογικών προϊόντων, μικροοργανισμών, αντιβιοτικών, φαρμακευτικών Ιδιοσκευασμάτων καί προϊόντων διατροφής. Παράλληλα μέ τις πιό πάνω εφαρμογές, ανοίγονται σήμερα καινούργιες προοπτικές γιά τή λιοφιλίωση πού οδηγούν στην επεξεργασία καί παρασκευή νέων χημικών προϊόντων
Λεπτομέρειες άρθρου
- Πώς να δημιουργήσετε Αναφορές
-
ΣΕΪΜΕΝΗΣ Α. (2019). Ή λυοφιλίωση καί ή σημασία της. Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, 31(4), 259–269. https://doi.org/10.12681/jhvms.21466
- Τεύχος
- Τόμ. 31 Αρ. 4 (1980)
- Ενότητα
- Other contents
Αυτή η εργασία είναι αδειοδοτημένη υπό το CC Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση 4.0.
Οι συγγραφείς των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των άρθρων τους, δίνοντας στο περιοδικό το δικαίωμα της πρώτης δημοσίευσης.
Άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό διατίθενται με άδεια Creative Commons 4.0 Non Commercial και σύμφωνα με την άδεια μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα, με αναφορά στο/στη συγγραφέα και στην πρώτη δημοσίευση για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.
Οι συγγραφείς μπορούν να καταθέσουν το άρθρο σε ιδρυματικό ή άλλο αποθετήριο ή/και να το δημοσιεύσουν σε άλλη έκδοση, με υποχρεωτική την αναφορά πρώτης δημοσίευσης στο J Hellenic Vet Med Soc
Οι συγγραφείς ενθαρρύνονται να καταθέσουν σε αποθετήριο ή να δημοσιεύσουν την εργασία τους στο διαδίκτυο πριν ή κατά τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησής της.