Τόμ. 66 Αρ. 3 (2015)
Review Articles
Νιτρικά και νιτρώδη άλατα στα προϊόντα του κρέατος
M. GOVARI (Μ. ΓΚΟΒΑΡΗ), A. PEXARA (Α. ΠΕΞΑΡΑ)
Case Report
Σιελοκήλη στη γάτα. Αναφορά σε 2 περιστατικά
V. TSIOLI (Β. ΤΣΙΩΛΗ), G. BRELLOU (Γ. ΜΠΡΕΛΛΟΥ), C. SIZIOPKOU (Χ. ΣΙΖΙΟΠΚΟΥ), M. VAMVAKEROU (Μ. ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥ), V. GEORGAKI (Β. ΓΕΩΡΓΑΚΗ), A. VOUTSINOU (Α. ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ), C. MASTORA (Χ. ΜΑΣΤΟΡΑ), L. G. PAPAZOGLOU (Λ.Γ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ)
Research Articles
Παραγωγή μορφοποιημένου ιχθυοσκευάσματος από σάρκα σαυριδιού με τη χρησιμοποίηση του ενζύμου μικροβιακή τρανσγλουταμινάση παρουσία καζεϊνικών αλάτων
Z. TZIKAS (Ζ. ΤΖΗΚΑΣ), N. SOULTOS (Ν. ΣΟΥΛΤΟΣ), I. AMBROSIADIS (Ι. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ), A. LAZARIDOU (Α. ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ), SP. GEORGAKIS (ΣΠ. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ)
Συχνότητα της παρουσίας και ευαισθησία στα αντιβιοτικά των Salmonella, Listeria, and Campylobacter spp. σε ωμά σουβλάκια από την αγορά της Θεσσαλονίκης (Β. Ελλάδα)
N. SOULTOS (Ν. ΣΟΥΛΤΟΣ), E. IOSSIFIDOU (Ε. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ), E. PSOMAS (Ε. ΨΩΜΑΣ), Z. TZIKAS (Ζ. ΤΖΗΚΑΣ), T. LAZOU (Θ. ΛΑΖΟΥ)
Παρουσία Αφλατοξινών σε πλήρεις σύνθετες ζωοτροφές και πρώτες ύλες ζωοτροφών για γαλακτοπαραγωγά ζώα στην Κεντρική Ελλάδα
A. MANOURAS (Α. ΜΑΝΟΥΡΑΣ), E. MALISSIOVA (Ε. ΜΑΛΙΣΣΙΟΒΑ)
Seroprevalence of Mycobacterium avium Complex in Wild Mammals in the Iberian Peninsula
A. C. MATOS, L. FIGUEIRA, M. MATOS, M. L. PINTO, A. C. COELHO