V. 63 N. 4 (2012)

Pubblicato: 2017-12-15

Endoscopic and histological findings in teats of dairy goats

E. KIOSSIS (Ε. ΚΙΟΣΣΗΣ), C. N. BROZOS (Χ.Ν. ΜΠΡΟΖΟΣ), N. PAPAIOANNOU (Ν. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ), N. TZANIDAKIS (Ν. ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ), C. BOSKOS (Κ. ΜΠΟΣΚΟΣ)

Effects of drying-off procedure of ewes’ udder, with intramammary antibiotic administration, in subsequent mammary infection and development of mastitis

I. G. PETRIDIS (Ι.Γ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ), V. S. MAVROGIANNI (Β.Σ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ), D. A. GOUGOULIS (Δ.Α. ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ), G. S. AMIRIDIS (Γ.Σ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ), C. BROZOS (Χ. ΜΠΡΟΖΟΣ), G. C. FTHENAKIS (Γ.Χ. ΦΘΕΝΑΚΗΣ)

Factors influencing HACCP implementation in the food industry

K. MILIOS (Κ. ΜΗΛΙΟΣ), E. H. DROSINOS (Ε. ΔΡΟΣΙΝΟΣ), P. E. ZOIOPOULOS (Π.Ε. ΖΩΪΟΠΟΥΛΟΣ)

Διροφιλαρίωση του σκύλου: παθογένεια και διάγνωση ενός πολυδιάστατου νοσήματος

T. N. SINANIS (Θ.Ν. ΣΙNΑΝΗΣ), C. K. KOUTINAS (Χ.Κ. ΚΟΥΤΙΝΑΣ), A. DIAKOU (Α. ΔΙΑΚΟΥ), P. PAPADOPOULOU (Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)